Skip to main content

Vesti

Internacionalizacija škole kroz stručnu praksu u zemljama EU (IŠEU) 2021-1-RS01-KA122-VET-000017885 POZIV NA KONKURS

cf.png

 

Ugostiteljsko-turistička škola sa zadovoljstvom objavljuje javni poziv za prijavu zainteresovanih učenika koji žele da učestvuju u Erazmus programu mobilnosti u Budimpešti i Ljubljani.
Program mobilnosti pruža izvanrednu priliku učenicima prehrambenih tehničara da steknu praktično iskustvo u Budimpešti, kao i turističko-hotelijerskim tehničarima da u Ljubljani. Mobilnosti će se realizovati u periodu od 9. do 20. maja 2022. godine na radnim mestima koja će biti naknadno objavljena.
Detalji programa mobilnosti:
Budimpešta: 12 prehrambenih tehničara
Ljubljana: 12 turističko-hotelijerskih tehničara
Ljubljana

BUDIMPEŠTA

 Budim

LJUBLJANA
Da biste se prijavili za ovu jedinstvenu priliku, molimo vas da ispunite sledeće uslove:
1. Ispuniti kriterijume za učešće u programu mobilnosti
2. Imati odgovarajuće jezičke veštine za komunikaciju na destinacijama (engleski jezik)
3. Primereno vladanje u školi
Molimo sve zainteresovane učenike da dostave svoje CV-jeve, koji sadrži relevantne informacije o obrazovanju i prethodnom radnom iskustvu (ukoliko ga ima), na adresu: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.. Rok za prijavu je: 31. 01. 2022. godine.
Selekcija prijavljenih učenika biće obavljena na osnovu odgovarajućih kriterijuma, a rezultati će biti objavljeni na oglasnoj table škole. Svi prijavljeni učenici će biti obavešteni o rezultatima selekcije.
Za sve dodatne informacije ili pitanja, možete se obratiti profesoru Nerminu Baliji putem imejla: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., ili telefonom: +38165 97 24 724.
Ova mobilnost pruža jedinstvenu priliku za proširivanje znanja i sticanje praktičnog iskustva u oblasti ugostiteljstva, turizma, proizvodnje i prerade hrane. Pozivamo sve zainteresovane učenike da iskoriste ovu priliku i prijave se za program mobilnosti.
Koordinator projekta
Nermin Balija