Skip to main content

Vesti

Internacionalizacija škole kroz stručnu praksu u zemljama EU (IŠEU) 2021-1-RS01-KA122-VET-000017885 REZULTATI SELEKCIJE UČENIKA

cf

Nakon sprovedene selekcije, sa zadovoljstvom izveštavamo o odabiru učenika za Erazmus program mobilnosti u Budimpešti i Ljubljani.

Sledeći učenici su uspešno prošli selekciju na osnovu ocene znanja iz struke, jezičke provere i evaluacije psihologa i razrednog starešine:


Grad mobilnosti: Budimpešta (12 prehrambenih tehničara)


1. Rejhana Deljevic
2. Nejla Hajrovic
3. Sejd Smailovic
4. Pendic Mirka
5. Bakir Divanefendic
6. Anita Cucak
7. Esad Zukovic
8. Ahmed Bisevac
9. Ivana Vasovic
10. Hena Bihorac
11. Ilda Bisevac
12. Anisa Ljajic


Grad mobilnosti: Ljubljana (12 turističko-hotelijerskih tehničara)


1. OMER BREŽANIN
2. AIDA KONIČANIN
3. ISMAIL TOSKIĆ
4. ENA IBRAHIMOVIĆ
5. LAHIRA ĐUKIĆ
6. JOVANA MAKSIMOVIĆ
7. MESUDA PAŠAJLIĆ
8. VELIDA KURTOVIĆ
9. LEJLA ZAHITOVIĆ
10. ALBINA DUPLJAK
11. ALMIRA LJUCA
12. AMINA HAJROVIĆ


U odabir učenika učestvovali su nastavnici iz stručnih predmeta, nastavnici engleskog jezika, psiholog i razredne starešine.
Odabrani učenici pokazali su visok nivo znanja, jezičkih veština i zadovoljavajuće ponašanje i vladanje. Verujemo da će njihovo učešće u programu mobilnosti doprineti njihovom daljem ličnom i profesionalnom razvoju.


Svi prijavljeni učenici koji nisu odabrani za ovaj program mobilnosti dobili su pisano obaveštenje o rezultatima selekcije. Izbor nije bio lagan, imajući u vidu visok nivo interesovanja i kvalifikacija svih prijavljenih učenika.


Želimo da se zahvalimo svim učenicima koji su se prijavili za program mobilnosti. Ukoliko niste bili odabrani ovog puta, ohrabrujemo vas da nastavite da se angažujete i istražujete druge mogućnosti koje će škola pružati kroz slične programe u budućnosti.
Zahvaljujemo se svim nastavnicima, psiholozima i razrednim starešinama na njihovom doprinosu tokom procesa selekcije.


S poštovanjem,
Nermin Balija, koordinator projekta